10 najbolj privlačnih poslovnih daril za prihajajoče praznike

V duhu prihajajočih decembrskih praznikov je še posebej pomembno, da se podjetja v odnosu do partnerjev, svojih zaposlenih in kupcev predstavijo v kar najboljši luči. Le malo stvari se približa pozornosti, ki jo s preprostimi a učinkovitimi poslovnimi darili lahko namenimo našim ključnim deležnikom, zaposlenim in uporabnikom. Z njimi se jim tako zahvalimo za sodelovanje v preteklem letu ter v njih vzbudimo občutek pomembnosti. S tem sporočamo, da je naša blagovna znamka vredna zaupanja, poistovetenja in tudi nadaljnjega sodelovanja. Ravno to sporočilo pa je lahko čarobno za prav vse opazovalce v krogu naše blagovne znamke.

Od ideje k personaliziranemu darilu

Vsa čarobnost poslovnega obdarovanja se skriva v kombinaciji trendovskega izdelka primernega sporočilu, privlačnih grafik in kvalitetne dodelave, najpogosteje v obliki tiska. Pri tem vam lahko pomaga ekipa brandvibes.si, ki bo skupaj z vami ustvarila popolno formulo za pravo praznično vibracijo vaše blagovne znamke, ki vaših očividcev ne bo pustila ravnodušnih. Izberite darilo, ki si ga bodo vaši partnerji, zaposleni in kupci zapomnili, in ki vam bo kot odskočna deska pomagalo pričeti najboljše leto doslej.

Za začetek smo izbrali 10 najbolj privlačnih poslovnih daril za praznike 2020, ki bodo celostno zaokrožili vaš celoletni trud pozicioniranja na trgu in promocije vaše blagovne znamke. Z njimi boste gotovo začarali svoje kupce, partnerje in zaposlene.

Promovirajte trajnostno s stekleničko za vodo

Steklena steklenička v neoprenski zaščiti ali brez nje je odlična in EKO izbira za promocijo vaše blagovne znamke. Pokažite svetu, da podpirate trajnostno uporabo materialov.  

Več o steklenički za vodo najdete tukaj.

Planinski navdušenci lahko izbirate med različnimi stekleničkami s karabinom tukaj.

Trendovska troslojna pralna zaščitna maska

Svoje uporabnike opremite z zaščitno masko za večkratno uporabo, ki je namenjena higienski zaščiti obraza. Maska naj zasije v barvah vaše blagovne znamke.

Več o zaščitni maski najdete tukaj.

Izbirate lahko tudi med drugo zaščitno opremo, tukaj.

Brezžični polnilnik za telefon

Polnjenje pametnih telefonov nikoli ni bilo enostavneje. Okolju prijazen brezžični polnilec iz bambusa je odlična izbira za vse ljubitelje moderne tehnologije.

Brezžični polnilec si lahko ogledate tukaj.

Praktična beležka A5

Pametni pišejo! Zato je še pametneje, da ste korak pred njimi in tudi svojim partnerjem ter zaposlenim omogočite kvalitetno in čudovito beležko, ki jo lahko v celoti oblečemo v vaše barve.

Kako? Preverite na tej povezavi.

Za bolj trajnostno izbiro predlagamo eko beležko, tukaj

Lahko pa ste še posebej unikatni in si izdelate beležko “po meri”. Za več informacij nam pišite!

Potovalni lonček za tople napitke

“Coffee to GO” je popularen način pitja kave, ki ga občasno prakticiramo skoraj vsi. Z uporabo le-teh lahko zmanjšamo količino odpadkov in tako stremimo k bolj trajnostnemu načinu življenja. Zakaj ne bi izkoristili tega za lastno promocijo? Potiskajte ga z lastnim logom in se javnosti predstavite kot ozaveščeno podjetje.

Potovalni lonček lahko pogledate in naročite tukaj.

Dizajnerska termovka

December je čas toplih napitkov. Dizajnerska termovka z vašim logotipom tople napitke odlično ohrani na pravi temperaturi. Je iz nerjavečega jekla, z dvojno vakuumsko izolirano steno in lahko drži do 500ml tekočine.

Oglejte si jo tukaj.

Preprostejšo različico pa lahko naročite tukaj.

Premium službeni nahrbtnik

Najboljše darilo za svoje zaposlene! Multifunkcijski nahrbtnik z oblazinjenimi naramnicami ima več predelov; glavni predel za 13-palčni prenosnik, zunanji predel, manjši predel za polnilni kabel USB, ki ima poseben izhod.

Preverite, kako izgleda v treh različnih barvnih kombinacijah na tej povezavi.

Zmogljiva prenosna baterija

Za vse aktivne uporabnike, ki veliko časa preživijo na telefonu, je prenosna baterija nepogrešljiv spremljevalec. Pri nas ga lahko naročite v kvalitetnem aluminijastem ohišju, svojih barvah, več barvnih različicah in zmogljivostih.

Priporočamo baterijo s kapaciteto 4000mAh, najdete jo tukaj.

Na voljo pa so tudi druge, na tej povezavi.

Eleganten svinčnik za zaslone na dotik

Nepogrešljiv pripomoček za delo od doma. Priporočamo aluminijast kemični svinčnik na zasuk, s konico za zaslone na dotik. Barvo svinčnika izberete sami. Elegantno in kvalitetno.

Naročite ga lahko tukaj.

Potiskana keramična skodelica

Svojim zaposlenim podarite skodelico, na katero bomo natisnili vaš logo. Naj jih tudi v času dela od doma spominja na prijetno vzdušje v pisarni.

Keramično skodelico lahko naročite tukaj.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Povpraševanje za potiskane izdelke