Izkoristite BREZPLAČNO dostavo pri naročilih nad 150€

Ob novem letu je poleg pisanja novoletnih zaobljub tudi čas, da se ozremo v preteklost in naredimo revizijo, pogledamo, kaj je bilo dobrega in kaj slabega. To bomo v današnjem blogu naredili tudi mi. Ker v spletno trgovino brandvibes.si kmalu prihajajo novi izdelki, smo za vas pripravili izbor najbolj prodajanih izdelkov v letu 2021. Za piko na i pa vam priporočamo personalizacijo izdelkov. Zakaj? Preberite si v zadnjem blogu.

Iz seznama, ki smo ga pripravili spodaj, je več kot očitno, da ste v preteklem letu veliko pisali, pili zadostne količine vode in kave ter skočili tudi na kakšno potovanje. 

Vsi ti izdelki pa so več kot nalašč, ko iščete primerna poslovna darila – lahko je to za kakšno obletnico podjetja poslovnih partnerjev, ali ko želite ob večjih dogodkih nagraditi vaše zaposlene. V vsakem primeru so vsi ti izdelki primerni za vsakdanjo uporabo in bodo vašim obdarovancem prišli prav.

Z A5 beležko iz recikliranega papirja boste vedno imeli vse zapisano in bili trajnostni

A5 beležka iz recikliranega papirja, elastiko in trakom za zaznamovanje stvari, vam bo prišla prav pri zapisovanju pomembnih sestankov, projektov in zapiskov, na katere nikakor ne smete pozabiti.

Več o beležki lahko najdete tukaj.

Brez pisala mi živeti ni

Pisalo je darilo, ki je na prvi pogled sicer malenkost neosebno, a v resnici pride res zelo prav. Gre namreč za potrošni material, ki ga hitro izgubimo ali založimo, zato pisal ni nikoli preveč. Komplet kovinskih pisal v plutovinasti škatli pa je poleg uporabnosti zapakiran kot lepo darilo.

Več o kompletu kovinskih pisal lahko najdete tukaj.

Po nakupih z bombažno vrečko

Plastične vrečke onesnažujejo okolje, tako da je v letu 2022 zadnji čas, da se po nakupih odpravite z bombažno nakupovalno vrečko. Poleg tega, da je trajnostna in praktična, je tudi primeren modni dodatek, ki ga lahko izberete v več različnih barvah.

Več o bombažni nakupovalni vrečki lahko najdete tukaj.

Za prenosnik namesto torbe raje izberite nahrbtnik

Nahrbtnik za prenosnik je zagotovo precej bolj praktičen kot ovitek ali torba, še posebej, če je vaš prenosni računalnik težak in velik. Poleg dovolj prostora in oblazinjenih naramnic vsebuje tudi prostor za polnilni kabel USB.

Več o nahrbtniku za prenosnik lahko najdete tukaj.

Zaščitite se pred soncem s šilt kapo


Kapa s šiltom je več kot primerna za zaščito pred soncem. Ima nastavljivo kovinsko zapiralo in barvno obrobo na ščitu. Vzemite jo s seboj na plažo ali pa za sprehod po evropski prestolnici – zagotovo bo poskrbela za dobro zaščito pred soncem.

Več o kapi s šiltom lahko najdete tukaj.

Da bo malica vedno ostala sveža

Če delate v pisarni in si vsak dan s seboj prinesete malico, bo posoda za malico iz nerjavečega jekla zagotovo poskrbela, da bodo vaši obroki še naprej tako okusni in sveži kot v trenutku priprave.

Več o posodi za malico iz nerjavečega jekla lahko najdete tukaj

Vedno vroča kava

S termovko iz nerjavečega jekla z dvojno vakumsko izolirano steno in pokrovčkom iz bambusa si lahko vsak dan na delo prinesete vročo kavo ali pa jo uporabite ob naslednjem izletu v hribe in se na vrhu pogrejte s toplim čajem.

Več o termovki iz nerjavečega jekla lahko najdete tukaj.

Navijajte glasno!

Navijaška troblja sicer ni pripomoček, ki bi ga potrebovali za vsakodnevno rabo, je pa vsekakor potreben, ko obiščete nogometno tekmo in želite glasno navijati za svojo priljubljeno ekipo.

Več o navijaški troblji lahko najdete tukaj.

Zaščita pred dežjem

Dežnik je podobno kot pisalo neosebno darilo, a nujno potrebno, ko nas ujame dež. Ponavadi je to ravno takrat, ko ga nimamo pri sebi. Zložljiv dežnik s samodejnim zapiranjem in odpiranjem in dvoslojnim kovinskim vodilom, bo vedno poskrbel, da boste ostali suhi. Samo ne pozabite ga doma.

Več o zložljivem dežniku lahko najdete tukaj.

Pomoč pri stresu

Novo leto je vedno stresno, zato potrebujete način, ki vam bo pomagal pri obvladovanju stresa. Protistresna žogica je majhna in priročna, zato jo lahko s seboj nosite kamorkoli in uporabite vsakič, ko začutite, da imate vsega dovolj.

Več o protistresni žogici lahko najdete tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja