Izkoristite BREZPLAČNO dostavo pri naročilih nad 150€

Promocijski material — Promocijska darila — Personalizirana in poslovna darila — Tisk — Vezenje — Graviranje

HITRO IN ENOSTAVNO

Online 3D Printing

Naloži svoj 3D model ali idejno zasnovo, izberi material in velikost, mi pa ti izračunamo ceno in poskrbimo za izdelavo in pošiljanje.

1. KORAK

3D Model / Scan

2. KORAK

Reverse engineering / Izdelava 3D modela

3. KORAK

Izbira materialov in parametrov za tisk

4. KORAK

Tisk - izdelava

5. KORAK

Pošiljanje

Na katerem koraku si ti?

Naloži svoj model in izračunaj okvirno ceno

Loading file

Upload Kliknite tukaj, da naložite ali povlecite in spustite svoj model za nalaganje.

The model is too large and has been resized to fit in the printer's build tray. [Hide]

The model is too large to fit in the printer's build tray. [Hide]

The model is too large, a fitting printer is selected. [Hide]

The model is too small and has been upscaled. [Hide]

Warning: The selected printer can not print in full color [Hide]

Warning: obj models with multiple meshes are not yet supported [Hide]


Enota:    mm    inch
Dimenzije:
%
 
× ×  cm
Material Volume: cm3
Box Volume: cm3
Surface Area: cm2
Model Weight: g
Model Dimensions: x x cm

Estimated Price:

Loading price


Material
  • PLA (1.75 mm) Green
  • ABS (1.75 mm) Red
  • ABS (1.75 mm) Blue
Printer
  • Default Printer
Zapolnitev
  • 15%
  • 20%
  • 40%
  • 60%
  • 80%
  • 100%

Okvirna cena, ki ne vključuje priprave za tisk (38 EUR + ddv / h)

3D Modeling in 3D Scan

3D MODELIRANJE

3D modeliranje je postopek ustvarjanja tridimenzionalnih digitalnih reprezentacij predmetov, likov ali okolij. Modelarji uporabljajo specializirano programsko opremo za izdelavo 3D modelov, ki so sestavljeni iz točk, robov in ploskev, da ustvarijo kompleksne oblike in strukture.

3D SKENIRANJE

3D skeniranje je postopek zajemanja tridimenzionalne oblike in podrobnosti predmetov ali okolij v resničnem svetu ter pretvorbo le-teh v digitalne 3D modele. To običajno izvajamo s pomočjo specializirane strojne opreme, kot so laserski skenerji, skenerji s strukturirano svetlobo ali fotogrametrija..

 

Reverse Engineering - Izdelava 3D modela

Reverse engineering pristop nam omogoča, da razumemo in rekonstruiramo fizikalne lastnosti obstoječega izdelka ali komponente, brez izvornih načrtov. V procesu reverse engineeringa najprej zajamemo podrobnen scan obstoječega izdelka, ki vključuje geometrijske parametre, teksture in druge relevantne informacije. Sledi analiza zajetih podatkov, s ciljem razumevanja oblike, strukture in funkcionalnosti izdelka. Na osnovi teh podatkov nato izdelamo 3D model, ki čim bolj natančno odraža originalni izdelek. Uporabljamo napredne računalniške programe za modeliranje, ki omogočajo ustvarjanje kompleksnih geometrijskih oblik, pri čemer skrbimo za ohranjanje vseh funkcionalnih značilnosti izdelka. 

Različni materiali

3D tiskalniški materiali so snovi, ki se uporabljajo za ustvarjanje tridimenzionalnih predmetov prek postopkov aditivne proizvodnje. Ti materiali so na voljo v različnih vrstah, vsaka pa ima edinstvene lastnosti in uporabe:

PLA (polilaktična kislina): PLA je biorazgradljiv termoplast, pridobljen iz obnovljivih virov, kot je koruza. Enostavno je tiskati, kar ga naredi primeren za začetnike. PLA je znan po nizki toksičnosti, živahnih barvah in minimalnem ukrivljanju, vendar morda ni primeren za visokotemperaturne aplikacije.

 ABS (akrilonitril butadien stiren): ABS je vzdržljiv, odporen na udarce termoplast, ki se pogosto uporablja za funkcionalne dele. Lahko prenese višje temperature od PLA, vendar zahteva ogrevano tiskalno posteljo, da prepreči ukrivljanje. Pogosto se uporablja v avtomobilski in elektronski industriji.

3D Tisk

Možnost uporabe 3D tiskalnika je odvisna od različnih dejavnikov, vključno z vašimi posebnimi potrebami, predvidenimi aplikacijami, proračunom in tehničnim znanjem. Pišite nam za več informacij glede izvedljivosti in pridobite ponudbo.

Pakiranje in odpošiljanje

S strokovnostjo in natančnostjo skrbimo, da so vaši izdelki varno in estetsko zapakirani, pripravljeni za dostavo kamorkoli po svetu, tudi do vaših kupcev ali partnerjev. Sodelujemo s preverjenimi logističnimi partnerji, ki omogočajo zanesljivo dostavo v najkrajšem možnem času. 

Naš cilj je, da stranke prejmejo svoje naročene izdelke v treh dneh, kar prispeva k izjemni izkušnji nakupa. Zaupajte nam svoje potrebe glede 3d  tiska, pakiranja in pošiljanja ter se prepričajte, da smo vaš zanesljiv partner v zagotavljanju celostne storitve od tiska do dostave.

Povpraševanje za potiskane 3D izdelke