Brezplačne ponudbe v 24 urah!

Personalizirana poslovna darila, ki naredijo nepozaben vtis!

Pri izbiri poslovnih daril, ki bodo resnično izstopala in pustila trajen vtis, je ključna personalizacija. Personalizirana poslovna darila namreč odražajo pozornost in skrb, ki jo namenjate svojim strankam, poslovnim partnerjem in zaposlenim, pa tudi poudarjajo edinstvenost vašega podjetja.

 

Personalizirani USB ključki

USB ključki so klasično poslovno darilo, ki pa ga s pridihom osebne note dvignemo še na višjo raven. Gre za prenosni promocijski pripomoček, ki je prav tako simbol funkcionalnosti in stila.

Pri nas se lahko odločate lahko med številnimi različicami USB ključkov, ki so na voljo v različnih oblikah, barvah in kapacitetah, kar omogoča, da izberete tistega, ki najbolje ustreza identiteti vašega podjetja. Osebno noto jim lahko dodate z logotipom ali sloganom vašega podjetja, kar pomeni, da bodo vaši poslovni partnerji in stranke nosili vašo blagovno znamko povsod, kamor gredo. A to še ni vse. Izdelek se lahko naredi popolnoma po vaših željah. To pomeni, da nanj ne natisnemo samo vašega logotipa ali poljubnega dizajna, temveč se celoten proces izdelave prilagodi vašim željam. To ni le darilo, pač pa tudi močno marketinško orodje, ki poudarja vašo profesionalnost in skrb za podrobnosti.

Brisače z osebno noto

Brisače z vašim podpisom predstavljajo vrhunski, pa tudi luksuzni promocijski izdelek, ki presega običajna poslovna darila. Za podjetja, ki delujejo v turistični ali wellness industriji, so brisače nepogrešljiv dodatek.

Pri nas lahko izbirate med brisačami visoke kakovosti, ki bodo popolnoma prilagojene vašim željam in ki jih boste lahko opremili s svojim logotipom ali sloganom, materialom ali drugimi posebnimi željami. Zato smo tu mi – Brandvibes. S takšnimi potezami boste poskrbeli za udobje in zadovoljstvo svojih strank in poslovnih partnerjev, pa tudi za močno promocijo vaše blagovne znamke. Prejemniku bo nemudoma v oči padla ključna poteza – podpis, slogan, logotip ali podobna personalizirana. Vaša brisača bo tako potovala po plažah in bazenih po vsem svetu, kar bo še dodatno povečalo prepoznavnost vašega podjetja in poudarilo vašo predanost kakovosti in stilu.


Obeski za ključe – majhni izdelki z velikim učinkom

Obeski za ključe so drobno, a izjemno učinkovito poslovno darilo, ki lahko prinese velik učinek. Vsakič, ko bodo vaše stranke ali zaposleni posegle po svojih ključih, se bodo spomnile na vaše podjetje. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi oblikami, barvami in materiali obeskov za ključe ter jih personalizirate z imenom ali logotipom vašega podjetja, na voljo smo vam tudi za morebitne druge posebne želje.

Na tak način bo vsak ključ na ključnem obroču nosil vašo blagovno znamko, kar bo prispevalo k večji prepoznavnosti in povečanju zvestobe strank. Obeski za ključe so prav tako odlična priložnost za subtilno promocijo vašega podjetja na vsakem koraku v življenju strank in poslovnih partnerjev.


Personalizirani ovratni trakovi

Ovratni trakovi predstavljajo odlično izbiro za poslovna darila na dogodkih, konferencah in sejmih, saj so profesionalni in hkrati personalizirani. Pri naši ekipi imate možnost naročiti ovratne trakove v želeni barvi, širini in materialu, ki najbolje ustrezajo vašemu podjetju, ter jim nato dodati delček sebe ali svojega podjetja z logotipom ali sloganom. Seveda se lahko prilagodimo čisto novim, inovativnim in kreativnim idejam, ki jih popolnoma po vaših željah spravimo v prakso.

Če se bodo nošenja teh trakov poslužili vaše stranke ali zaposleni, bodo le-ti vedno nosili vašo blagovno znamko na sejmih, konferencah in drugih poslovnih dogodkih, kar bo prispevalo k večji prepoznavnosti in promociji vašega podjetja. Ovratni trakovi služijo praktičnemu namenu in so prav tako inovativen način za povečanje ozaveščenosti o vaši blagovni znamki med širšo javnostjo.

 

Bandane – unikat na prvem mestu

Bandane so v zadnjem obdobju postale trend, saj so promocijski izdelki, ki pritegnejo pozornost in izražajo edinstvenost vašega podjetja. Dajemo vam možnost izbire med različnimi barvami in vzorci bandan, ki jih nato personalizirate z izbranim dizajnom vašega podjetja – podpisom, sloganom, logotipom ali drugim poljubnim znakom. Ponovno smo vam na voljo še za tako nenavadne, nove in specifične ideje – čisto po vaših željah.

Bandana lahko v tem pogledu postane odličen nosilec vaše blagovne znamke bodisi na ulici, na festivalih ali na drugih dogodkih. To velja zlasti v primeru, da bandane podarjate ali prodajate na dolgi rok, da se tudi mimoidoči, ki bandane še nimajo, poistovetijo ter uvidijo, kakšen razpoznavni znak predstavljajo.

Poleg tega so bandane več kot le  en pomen; so namreč modni dodatek, ki predstavlja zanimiv način za krepitev blagovne znamke vašega podjetja in povečanje zvestobe strank. Stranka, ki bo nosila bandano z vašim logotipom, je verjetno ne bi nosila, če ji vaše podjetje ni bi bilo všeč, kajne?

 

Sončna očala kot zaščita pred svetlobo in konkurenco

Sončna očala so v največji meri dodatek, ki nas in naše oči ščiti pred soncem. A če spoznamo globlji pomen personaliziranih sončnih očal, ima to spoznanje lahko velik vpliv na ozaveščenost ljudi o naši blagovni znamki.

Kot že rečeno, sončna očala predstavljajo izjemen modni dodatek, ki nam prvenstveno pomaga pri zaščiti pred soncem. Pomaga pa tudi pri izražanju sloga in identitete podjetja na izjemno eleganten način. Za razliko od bandane ali trakova, ki veljata predvsem kot modni dodatek, se sončna očala nosijo pri večjem številu ljudi, zato so tudi bolj vpadljiva – sploh v primeru, da so personalizirana. In to z vašim dizajnom, z vašo podobo.

Ne smemo pa pozabiti na kvaliteto. Kakovostna izdelava in premišljeno oblikovanje sončnih očal omogočata trajnost in udobje, kar povečuje njihovo vrednost kot poslovno darilo. Nihče si namreč ne želi sončnih očal zavreči po dveh nošenjih, kajne?

Naša ekipa vam ponuja možnost izbire med številnimi stili, barvami in materiali sončnih očal ter jih nato prilagodite s svojim logotipom ali sloganom. Ne izvajamo pa samo tiskanja vašega želenega dizajna na izdelek, pač pa se vam popolnoma prilagodimo pri še tako majhni želji. Na ta način bodo tisti, ki bodo ta sončna očala nosili, najprej seveda zaščiteni pred soncem, kar je njihov glavni namen, obenem pa bodo nosili podobo vaše blagovne znamke.

 

Flaške za vodo ali flaške za promocijo?

Flaške za vodo predstavljajo izjemno priljubljeno in premišljeno poslovno darilo, ki se odlično ujema s sodobnimi trendi in vrednotami podjetij, ki stremijo predvsem k trajnostnemu razvoju in skrbi za okolje.

Personalizacija je pri flaškah za vodo seveda ključna, saj v primeru, da je dizajn naše blagovne znamke na njej majhen in neopazen, dodajanje osebne note ne pomeni praktično nič. Ljudje vizualne podobe ne bodo opazili, kar se pa tiče ozaveščenosti o našem podjetju, pa se lahko obrišemo pod nosom. Svojo flaško opremite z logotipom, sloganom ali drugimi grafikami, ki predstavljajo vaše podjetje. Tako boste ustvarili močno povezavo med vašo blagovno znamko in uporabnikom flaške, saj bo ta vsak dan uporabljal izdelek, ki nosi vaš podpis.

Flaške za vodo seveda praktične in funkcionalne, saj omogočajo hidracijo, pomembno zadevo v našem življenju, kjerkoli in kadarkoli. Zanje je vedno povpraševanje, zlasti med aktivnimi posamezniki in tistimi, ki živijo hitre in dinamične življenjske sloge.

Pri nas je na voljo široka ponudbo flašk za vodo, ki so narejene iz visokokakovostnih materialov in so okolju prijazne. Na voljo so v različnih velikostih, barvah in stilih, kar vam omogoča, da izberete flaško, ki se najbolje prilega identiteti vašega podjetja. V kolikor imate željo, ki je med napisanim ni, smo pripravljeni v vašo promocijsko flaško dodati vsak delček vaše želje – točno tako, kot ste si zamislili.


Zaključek

Personalizirana poslovna darila predstavljajo ključno točko  za krepitev trajnih odnosov s strankami, poslovnimi partnerji in zaposlenimi. Pri Brandvibesu smo ponosni na svojo široko ponudbo personaliziranih izdelkov, ki omogočajo, da vaša blagovna znamka izstopa in ostaja v mislih ljudi. Ne glede na to, ali gre za USB ključke, brisače, obeske za ključe, ovratne trakove, bandane, sončna očala ali flaške za vodo, smo tu, da zagotavljamo kvaliteto in pomagamo pri ustvarjanju nepozabnih poslovnih daril, ki bodo resnično navdušila.

Še posebej pa smo ponosni na to, da na izdelke ne damo samo vašega dizajna, temveč se popolnoma prilagodimo še tako majhnemu detajlu, ki si ga želite na promocijskem izdelku. Za vsako malenkost, ki se jo da prilagoditi, smo vam na voljo. Obrnite se na nas in izberite personalizirana darila, ki bodo izrazila edinstvenost vašega podjetja in ustvarila neprecenljive vezi!

5/5 (1 Review)