Brezplačne ponudbe v 24 urah!

Poletni promo izdelki

Poletni promocijski izdelki so eden najbolj učinkovitih načinov za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke in vzpostavljanje trajnih odnosov s strankami. Podjetja, ki ne izkoriščajo možnosti promocije v poletnih mesecih, zamujajo veliko priložnost za povezovanje s svojimi kupci ali potencialnimi kupci. 

Pri brandvibes smo tako izbrali nekaj zanimivih poletnih promocijskih izdelkov, na katera lahko podjetja dajo svoj logotip. Z našo pomočjo bodo vaši potiskani poletni promocijski izdelki pritegnili pozornost na plaži, festivalih, parkih in na prostem.

Torbe za na plažo

Iščete popoln promocijski izdelek za poletno sezono? Torbe za na plažo so lahko odlična izbira. Potiskane z logotipom vašega podjetja so lahko odličen način za povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke.

Nahrbtniki

Nahrbtniki so lahko izjemno učinkovito marketinško orodje, saj so vsakodnevno v uporabi. Tako je velika verjetnost, da bodo potiskani promocijski nahrbtniki z logotipom vašega podjetja opaženi večkrat dnevno. Za vas smo izbrali najbolj zaželjenih modelov.

Poletni klobuki

Flaške in stekleničke

Naše prednosti

Odzivna pomoč in podpora

Brezplačni vzorci

Globalna in hitra dostava

Premium izdelki