Izkoristite BREZPLAČNO dostavo pri naročilih nad 150€

Dodobra smo zaštartali v november in počasi je, čas, da se sprijaznimo – do konca leta nas loči samo še dober mesec dni. Pred tem pa nas čaka še ena izredno pomembna poslovna naloga: obdarovanje za božično-novoletne praznike. 


Skrajni čas je, da začnete razmišljati, kaj boste za prihajajoče praznike podarili vašim zaposlenim in poslovnim partnerjem. Zavedamo se, da je to izredno težka in zamudna naloga, zato smo se odločili, da vam priskočimo na pomoč.

Naša spletna trgovina brandvibes.si ima ogromno število izdelkov in da vam malenkost olajšamo delo, smo za vas pripravili 5 idej vnaprej pripravljenih paketov za različne priložnosti, vsi pa so vredni okoli deset evrov. Seveda lahko izdelke prilagajte po svojih željah, mi smo pripravili le predloge za posamezen paket. Naj vam olajšamo hektično praznično sezono in poskrbimo, da bodo vaši zaposleni in poslovni partnerji dobili darila, ki jim bodo prišla prav na vsakodnevni ravni.

Basic office paket

Vsako leto za delo porabimo ogromno različnih blokov, kemičnih svinčnikov, samolepilnih lističev. Čeprav gre za potratni material, pa so to vsekakor stvari, ki jih potrebujemo v vsakdanji rabi in vedno pridejo prav. Kar pomislite, samo koliko svinčnikov izgubite v enem tednu 😉 Basic office paket tako sestavlja komplet samolepilnih lističev, štirje kemični svinčniki, beležka in steklenica za vodo – tudi to je nujen del vsakega delovnega dne.

Skupna cena: 9.82 €

Trajnostni paket s trajnostnimi izdelki

Trajnostna naravnanost ni še en trend, ampak je korak naprej, s katerim boste poskrbeli za boljši svet. Naj bodo letos izdelki, ki jih boste podarili trajnostno naravnani in iz recikliranih materialov. V trajnostnem paketu najdete kompost s semeni bazilike, s katerimi bodo vaši obdarovanci imeli baziliko vedno pri roki, rezalno deska iz enega kosa lesa, skodelico za coffee to go in komplet bambusovih slamic

Skupna cena: 9,73 €

Paket za nego

Čas pred prazniki je izredno hektičen in naporen, zato je čas, da se vaši sodelavci in poslovni partnerji med prostimi dnevi umirijo, sprostijo in naberejo moči za nove izzive v prihajajočem letu. Tudi nega telesa je del skrbi zase, zato smo pripravili paket izdelkov za nego, v katerem je kopalni set v bombažni vrečki, set za manikuro in dvobarvna bombažna toaletna torbica, v katero lahko vse izdelke pospravite.

Skupna cena: 9,95 €

Paket za šport

Redno gibanje (v telovadnici, na svežem zraku ali doma) je ključ do produktivnosti, dobrega počutja in tudi dobro opravljenega dela. Če želite, da so vaši zaposleni tudi v naslednjem letu aktivni, obenem pa jim pomagate izpolniti eno izmed novoletnih zaobljub, ki se vsako leto znajde na seznamu večine ljudi, jim podarite športni paket, ki vsebuje štiri elastične trakove za vadbo, športno brisačo in zapestnico s pedometrom

Skupna cena: 10,89 €

Paket za zabavo in prosti čas

Čas je za odklop in zabavo! Zabava in odklop nam omogočata, da se odpočijemo od vsakodnevnih obveznosti in skrbi. Ne pozabite, da so vaši zaposleni samo ljudje, ki potrebujejo čas zase in čas za zabavo. Podarite jim zabavni paket za prosti čas, ki vsebuje komplet družabnih iger, teniški komplet in igralne karte

Skupna cena: 9,59 €

Sestavite svoj paket!

Zgoraj sestavljeni paketi so zgolj predlogi in ideje, kaj lahko letos podarite svojim zaposlenim in poslovnim partnerjem. Tudi vsak paket lahko priredite po svoje ali pa sestavite povsem svojega. Hitro skočite na spletno stran brandvibes.si in sestavite paket, ki bo navdušil prav vsakogar.

In naj še spomnimo: če bi želeli svoje zaposlene obdariti na domu in do Črnega petka (26.november) naročite izdelke, poskrbimo za pakiranje in odpošiljanje paketov brezplačno!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja