Izkoristite BREZPLAČNO dostavo pri naročilih nad 150€

Danes skorajda ni več podjetja oziroma kakovostne blagovne znamke, ki se ne bi zavedala pomembnosti pozicioniranja svoje podobe v odnosu do partnerjev, svojih zaposlenih in najbolj pomembno – uporabnikov oz kupcev. In kaj je lahko bolj prepričljivo za oči opazovalca, kot uporaba stekleničke za vodo, rokovnika, majice z logotipom in/ali sloganom vaše blagovne znamke nekje v vsakdanjem življenju? Tak prizor sporoča, da je vaša blagovna znamka vredna zaupanja, kaj zaupanja – vredna je poistovetenja, če vidimo, da mimoidoči celo pije iz nje. Če pa opazimo, da namesto dizajnerskih oblačil vašo majico obleče znana oseba, pa je to toliko bolj močno sporočilo. Takšno doživetje je lahko magično za opazovalce v krogu vaše blagovne znamke.

Vsa ta magija pa ima svoj začetek, in ta je pri izbiri formule za najboljšo kombinacijo privlačne grafike, trendovskega izdelka primernega za vaše sporočilo in kvalitetne dodelave (običajno tisk). Ekipa brandvibes.si se tega še kako dobro zaveda, zato smo vam na voljo, da skupaj pripravimo formulo za pravo vibracijo vaše blagovne znamke, ki vaših očividcev ne bo pustila ravnodušnih.

Za začetek smo izbrali 10 najbolj udarnih izdelkov v letu 2019, ki bodo celostno zaokrožili vaš celoletni trud v pozicioniranje in promocijo vaše blagovne znamke. Predstavljamo TOP 10 kreativnih izdelkov za vaše uporabnike. Z njihovo pomočjo in kreativno dodelavo (običajno tisk) boste gotovo začarali kupce, partnerje in zaposlene.

Promovirajte trajnostno s stekleničko za vodo

Steklena flaška v neoprenski zaščiti ali brez nje je odlična in EKO izbira za promocijo vaše blagovne znamke. Pokažite svetu, da podpirate trajnostno uporabo materialov.

Več o steklenički za vodo najdete tukaj.

Planinski navdušenci lahko izbirate med različnimi flaškami s karabinom tukaj.

Trendovski nahrbtnik na vrvice

Opremite svoje uporabnike s trendovskim nahrbtnikom, ki je izjemno uporaben za prostočasne in športne aktivnosti, ter ga potiskajte s svojimi grafikami. Cel svet bo vedel, da vaše podjetje ve “kaj je trenutno in”.

Več o nahrbtniku na vrvice najdete tukaj.

Izberete lahko tudi preprostejšo različico nahrbtnika, tukaj.

Funkcionalni silikonski žep za telefon

Dvobarvni poliestrski etui za kartice s 3M lepilnim trakom za pritrditev na zadnjo stran pametnega telefona. Preprosto se namesti na zadnjo stran telefona, kar pomeni, da je vaš logotip z vašim uporabnikom takrat, ko je z njim tudi telefon – torej vedno 🙂

Silikonski ovitek si lahko ogledate tukaj (0,93 EUR + DDV)

Praktična beležka A5

Pametni pišejo! Zato je še pametneje, da ste korak pred njimi in jim omogočite kvalitetno in čudovito beležko, ki jo lahko v celoti oblečemo v vaše barve.

Kako? Preverite na tej povezavi (4,03 EUR + DDV).

Bodite pametni in EKO! S to beležko (3,81 EUR + DDV)

Lahko pa ste extra unikatni in si izdelate beležko “po meri”. Za več info nam pišite!

Potovalni EKO lonček za tople napitke

“Coffee to GO” je popularen način pitja kave, ki ga občasno prakticiramo skoraj vsi. Zakaj nebi izkoristili tega za lastno promocijo? Še posebej, če je lonček iz EKO materialov in promovira trajnostno. Promovirajte se še vi!

Potovalni lonček lahko pogledate in naročite tukaj (1,81 EUR + DDV)

Dizajnerska termovka

Bliža se čas toplih napitkov, ki jih dizajnerska termovka z vašim logotipom odlično ohrani na pravi temperaturi. Je iz nerjavečega jekla, z vakuumsko izolirano steno in lahko drži do 500ml tekočine.

Oglejte si jo tukaj (9,83 EUR + DDV)

Preprostejšo različico pa lahko naročite tukaj (4,79 EUR + DDV)

Premium službeni nahrbtnik

Najboljše za svoje zaposlene! Multifunkcijski nahrbtnik z oblazinjenimi naramnicami ima več predelov; glavni predel za 13-palčni prenosnik, zunanji predel, manjši predel za polnilni kabel USB, ki ima poseben izhod.

Preverite kako izgleda v treh različnih barvnih kombinacijah na tej povezavi. (23,54 EUR + DDV)!

Zmogljiv powerbank

Za vse aktivne uporabnike, ki radi potujejo je prenosna baterija nepogrešljiv spremljevalec. Pri nas ga lahko naročite v kvalitetnem aluminijastem ohišju, svojih barvah, več barvnih različicah in zmogljivostih.

Priporočamo najzmogljivejšega, z 8000mAh, najdete ga tukaj.

Na voljo pa so tudi drugi, na tej povezavi.

Eleganten kemični svinčnik – kuli

Nepogrešljiv pripomoček v vsakodnevnem življenju. Priporočamo aluminijast kemični svinčnik na zasuk, z mehko konico za zaslone na dotik in sijočo kromirano zaponko. Elegantno in kvalitetno.

Naročite ga lahko tukaj (0,43 EUR + DDV)

Priročen zložljiv dežnik

Čas daril in letnih srečanj je žal tudi čas zelo spremenljivega vremena. Ne spreglejte kvalitetno izdelanega zložljivega dežnika s samodejnim odpiranjem in zapiranjem. Sestavni deli iz kromirane kovine, steklenih vlaken in kvalitetnega poliestera.

Več o tem si lahko preberete tukaj.