Izkoristite BREZPLAČNO dostavo pri naročilih nad 150€

Težko verjamemo, da bomo to napisali, ampak december je pred vrati. Slaba dva meseca in leta bo konec. V času pred prazniki se vedno bolj pogosto pojavljajo vprašanja, s čim bomo obdarili svoje najbližje. Vas pa predvsem zanima, s čim boste obdarili svoje poslovne partnerje in zaposlene, tako tiste, ki delajo v pisarni, kot tiste, ki po zadnjem letu pandemije delajo od doma. 

Delo od doma je namreč že postalo nov del delovne kulture. Delodajalci so se morali naučiti, kako zaposlenim zaupati, da bo delo opravljeno do roka in prav tako dobro, kot če bi delali v pisarni. Kako pa tudi njim pokazati, da jih cenite in da niste pozabili nanje?

V ta namen smo pripravili nekaj nasvetov oz. predlogov, kako obdariti tudi vaše zaposlene doma.

Podarite vsakodnevne potrebščine

Ne glede na to v katerem sektorju delate, bloki, papir, kemični svinčniki, mape in podobni izdelki vedno pridejo prav. So sicer precej osnovne zadeve, ki pa jih lahko zapakirate v office survival kit za vsakega zaposlenega od doma. Predlagamo, da jim sestavite paket, ki naj vsebuje: tri kemične svinčnike, blok in planer. Ne pozabite pa tudi na steklenico z vodo ali skodelico za kavo. Hidracija je izjemnega pomena, brez kave pa večina ljudi ne začne dneva 😉

Poskrbite, da si vzamejo čas zase

December je izredno naporen mesec, saj se v večini podjetij zaključujejo projekti in večina zaposlenih že komaj čaka, da lahko odide na zaslužen praznični oddih. Zaposleni od doma imajo še večjo težavo, ko pride do prostega časa, saj imajo občutek, da se delo nikoli ne konča. Podarite jim izdelke za prosti čas, kot so vodoodporni Bluetooth zvočnik, komplet kozarcev za šampanjec, pikado ali pa komplet pripomočkov za žar. S takšnimi darili jim poveste, da svoje delo opravljajo dobro, a da si vseeno morajo vzeti čas zase.

Poudarite, da je fizična aktivnost pomembna

Redna fizična aktivnost pripomore k boljši produktivnosti pri delu, boljši motivaciji in poskrbi za boljše počutje. Novo leto je čas tudi za novoletne zaobljube, ena najbolj pogostih je redno gibanje. Pomagajte svojim zaposlenim, da jo vsaj naslednje leto zares izpolnijo. Podarite svojim zaposlenim karte za fitnes, tistim, ki delajo od doma pa mesečne online vadbe, za katere ne potrebujejo hoditi od doma. Poleg jim podarite še joga podlago, kocko za jogo iz plute ali manjšo brisačo.

Naj vam pomagamo! 

December je hektičen in povsem razumljivo je, da nimate časa, da bi razmišljali še o tem, kaj boste podarili svojim zaposlenim.

Naj vam pri tem pomagamo mi! Ne čakajte, ampak poslovna darila za zaposlene naročite že zdaj! Vi samo izberete, kaj bi želeli poslati, javite naslove, na katere želite, da so darila dostavljena, mi pa poskrbimo za vse ostalo. Zapakiramo in dostavimo. Tako boste lahko brez težav obdarili tudi vse tiste, ki delajo od doma!